Filosofie

De filosofie van Xarbon Businesswear bestaat uit service, continuïteit en kwaliteit.
Wij staan garant voor kwalitatief hoogwaardige producten en een service gerichte dienstverlening. In de volgende bullets zullen wij u uitleggen wat wij hieronder verstaan.

1359754114_RefreshService

Xarbon verstaat onder service een persoonlijke dienstverlening waarbij de wensen van de klant centraal staan. Naast het advies over de juiste pakket samenstelling is het uiteraard zeer belangrijk dat de producten op een vakkundige manier worden aangemeten door deskundig personeel. Tijdens het maat nemen worden de wensen van uw personeel besproken en geregistreerd, zodat de geleverde kleding aan deze wensen voldoet. Na de maat name wordt de kleding verzameld, gecontroleerd, aangepast op maatvoering en voorzien van de besproken logo verwerking. Daarna worden de kleding sets per medewerker samengesteld en op persoonsnaam uitgeleverd.  Alle medewerkers ontvangen dus een eigen kledingpakket op naam.

1359754066_NextContinuïteit

Xarbon is de leverancier van representatieve bedrijfskleding waarbij continuïteit een zeer belangrijke factor is. Wij begrijpen als geen ander dat u investeert in een representatieve uitstraling voor uw organisatie. Hierbij is het van groot belang dat de levering van het door u gekozen pakket  ook voor de toekomst gegarandeerd wordt. Uw medewerkers zijn immers het visitekaartje van uw bedrijf en duidelijke herkenbaarheid van uw bedrijf middels  bedrijfskleding  is dan ook belangrijk. In het door ons samengestelde assortiment waarin continuïteit de basis vormt kunnen wij uw medewerkers kleden, nu en in de toekomst.

1359753497_CheckKwaliteit

Xarbon kiest bij het assortiment voor een hoge kwaliteit van de producten. In overleg met de klanten wordt er een pakket samengesteld. Hierbij wordt er deskundig advies gegeven over welke producten het meest geschikt zijn voor de besproken werkzaamheden. Naast de hoge kwaliteit van de producten zijn ook de veredelings processen van een hoge kwaliteit. Hieronder verstaan wij het borduurwerk en het  aanbrengen van logo verwerking d.m.v. transferemblemen of zeefdruk logo’s. Van alle klanten wordt er een klantenkaart samengesteld waarin alle producten en de besproken logo verwerking worden vastgelegd. Dit betekent dat wij altijd de juiste kleding zullen leveren met daarbij de logo-verwerking zoals besproken is.