Over ons

Xarbon Business Wear is de specialist in het leveren van representatieve bedrijfskleding. Wij hebben ruim 24 jaar ervaring in het leveren en verzorgen van de bedrijfskleding. Naast het samenstellen van het juiste kledingpakket en het selecteren van de juiste producten heeft vooral de persoonlijke service onze speciale aandacht.

Xarbon Business Wear biedt een volledig service pakket. Dit houdt in een bezoek van een deskundig adviseur, opmeten, afpassen en het uitvoeren van eventuele maatcorrecties. Uiteraard  kan hierbij met persoonlijke wensen rekening worden gehouden, echter wel binnen de door u gestelde normen.

Waarom is Xarbon Business Wear  het meest geschikt om uw partner voor de leverantie van functionele bedrijfskleding te worden?
Onze rol is bij voorkeur niet die van leverancier van producten, maar eerder die van een zakelijke partner. Ook onze opdracht is bij voorkeur meer dan alleen het leveren van representatieve bedrijfskleding. Binnen de textielbranche blijkt het op tijd leveren van de juiste kleding op de juiste plaats een van de moeilijkste aspecten te vormen.

Xarbon Business Wear hecht juist hieraan de meeste waarde. Onze ervaring is dat dit ook de meeste aandacht heeft van de opdrachtgevers, naast vanzelf sprekend de juiste keuze van de kleding in de vorm van stofkeuze, modellering, pasvorm en uiteraard het draagcomfort.

Zoals bij alle opdrachtgevers wordt er een afspraak gemaakt op uw locaties, waarbij alle aanwezige medewerkers vanuit een pas-serie  worden opgemeten. Bij het maatnemen wordt er rekening gehouden met de persoonlijke wensen van uw medewerkers, dit binnen de reële mogelijkheden.

Spreekt deze werkwijze u aan dan maken we graag een afspraak om te bespreken wat Xarbon Business Wear voor u en uw organisatie kan betekenen.